TOBB Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Koçak , Lahor Ticaret ve Sanayi Odası ve İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından düzenlenen“2. Büyükelçiler Konferansı & İkili İş Görüşmeleri 2014” etkinliğine katılmak üzere TOBB’ni temsilen Pakistan’a gitti.
Ticaret Odası’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre düzenlenen konferans kapsamında, ikili iş görüşmeleri düzenlenmesi ve İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkelerin İslamabad’da yerleşik Büyükelçileri ile beraber İİT üyesi ülkelerden yaklaşık 100 delegenin katılmasının planlandığı kaydedildi.
Koçak’ın Yeni Pazarlarda Geliştirilmiş ve Katma Değerli ve Konvansiyonel Olmayan Ürünlerin Ticaretinin Güçlendirilmesi” nin amaçlandığı konferansta Türkiye’de Kadın girişimcilere sağlanan desteklerle ilgili bir sunum yapacağı kaydedildi.
Paylaş: | ![]() |
18 Ekim 2024 Cuma 17:41
18 Ekim 2024 Cuma 17:40
14 Eylül 2024 Cumartesi 09:17
26 Nisan 2024 Cuma 09:41
09 Nisan 2024 Salı 10:11